Om deze site te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Gelieve Javascript te activeren in je web browser voor deze site.

Chrome browser : navigeer naar chrome://settings/content?search=javascript en activeer JavaScript voor deze site.
Firefox browser : navigeer naar about:config en zoek naar javascript.enabled . Dubbel-klik javascript.enabled tot de waarde 'true' is voor deze site.
Microsoft Edge browser : JavaScript is standaard geactiveerd. Contacteer uw IT om JavaScript opnieuw te activeren voor deze site.

Verbaas uw patiënten met uitzonderlijke kwaliteit

NobelProcera® staat voor een veelzijdig en uitgebreid gamma aan verschroefde en gecementeerde CAD/CAM oplossingen voor restauraties bij enkeltands- en meertandsvervanging. De NobelProcera® producten zijn in veel gevallen simpelweg de beste keuze voor uw patiënten. Het is ook de reden waarom Nobel Biocare zich zo sterk voor dit gamma engageert. Onderzoek en ontwikkeling vormen samen met een voorbeeldige klantenservice de belangrijkste pijlers van dit engagement.

De producten ondergaan zeer strikte testen om het label ‘Medical Device’ te bekomen van de bevoegde instanties. Verder zorgen de originele NobelProcera® restauraties voor een nauwkeurige aansluiting tussen de componenten (implantaat/abutment/schroef) wat een kwalitatieve en succesvolle behandeling op lange termijn garandeert, alsook de duurzaamheid van het implantaatsysteem.

Bovendien geeft het 2G NobelProcera® systeem van uw labo u ook toegang tot de recentste ontwikkelingen zoals het ASC abutment (Angulated Screw Channel), de FCZ implantaatgedragen kroon (Full-Contour Zirconia) en de overdenture bars.

Lees meer op nobelbiocare.com/nobelprocera

Doe mee aan de My NobelProcera kortingsactie

Hoe werkt het?
U verdient bij elke NobelProcera® bestelling punten a.d.h.v. uw NobelProcera® filenummers. Via de online spaarkaart op mynobelprocera.be kan u deze filenummers elektronisch registreren. Na validatie wordt de tegenwaarde in punten (1 punt is 1 euro waard) op de spaarkaart toegekend en geven deze recht op een korting. 

Waar vindt u deze filenummers?
De NobelProcera® producten worden door uw labo geleverd met een authenticiteitslabel voor de traceerbaarheid van de componenten en de garantie. Op dit label wordt elk product gekenmerkt door een uniek filenummer. Elk type product geeft recht op een aantal punten.

Heeft u voldoende punten gespaard?
Zodra uw saldo 50 punten bereikt, kunt u deze punten omzetten naar een korting of eventueel gebruiken voor het aanschaffen van een professioneel product uit onze catalogus om uw praktijk te moderniseren en/of de communicatie naar de patiënt toe te verbeteren.

Wanneer u kiest voor een korting, ontvangt u een kredietnota en wordt het bedrag overgeschreven.
U kan deze punten eveneens gebruiken om praktische en educatieve producten te bestellen. U ontvangt dan een factuur voor het gekozen product samen met een kredietnota die deze factuur meteen compenseert. U heeft het product aangeschaft met uw puntensaldo.

Registreer nu